Uw reactie is welkom!

Op deze plek zien wij graag uw opmerking of reactie geplaatst. Gebruikt u hiervoor svp onderstaande reactieformulier. Na controle plaatsen wij uw reactie op onze website. Heeft u een klacht over ons bedrijf of is er naar uw idee iets niet (goed) opgelost? Dan vernemen we het liever telefonisch of per email, zodat we samen zo snel mogelijk kunnen kijken naar een passende oplossing.

Bij voorbaat dank voor uw moeite!

 

4 reacties

 • Reactielink Drew %AM, %15 %509 %2018 %11:%aug Geplaatst door Drew

  I have read so many content regarding the blogger lovers however this article is really
  a pleasant article, keep it up.

 • Reactielink J.A. de Kruijf %AM, %22 %485 %2017 %10:%dec Geplaatst door J.A. de Kruijf

  Een goede netwerkplanner kan overlast naar de buren voorkomen. Hele nacht niet kunnen slapen, ik bedoel de chinese watermarteling. Een martelmethode waarin telkens een waterdruppel op een aluminium zonnescherm wordt gedropt. Het is een vorm van marteliing die het slachtoffer tot waanzin drijft. Deze vorm van marteling is voor het eerst door Hippolytus de Marsiliis beschreven in Italië in de 16de eeuw. Ondoordachte daad, een hemelwater lozing zonder afvoer.

 • Reactielink Familie Visser %AM, %27 %374 %2016 %07:%juni Geplaatst door Familie Visser

  De mannen van CMK Bouw hebben goed en netjes werk verricht. Ik heb nog dagelijks plezier van mijn nieuwe keuken. Als je wil verbouwen dan kan ik CMK Bouw absoluut aanraden! Alles is netjes gemaakt, geen troep achteraf en toen bleek dat de gas slang van het fornuis te kort was hebben ze zonder kosten de slang vervangen voor een nieuwe langere versie en meteen de oven voor me aangesloten. Toppers!

 • Reactielink Jan Brouwer %AM, %27 %369 %2016 %07:%juni Geplaatst door Jan Brouwer

  CMK Bouw heeft de renovatie van ons huis gedaan. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over het resultaat. Bij de hele verbouwing is alles gegaan zoals gepland en alles was ruim op tijd af. We wonen inmiddels weer fantastisch in ons nieuwe huis, zonder tocht en heerlijk warm. We raden CMK Bouw iedereen aan.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

© 2016 CMK Bouw | Website made by MKB-Online.nu

Search